Responsive Menu
Add more content here...
Verblijf

Accommodaties met speciale arrangementen voor huwelijksreizen of romantische uitjes in Alicante

Luxe accommodaties voor huwelijksreizen in Alicante

Ben je op zoek naar een droomlocatie voor je huwelijksreis of een romantisch uitje met je partner? Dan is Alicante de perfecte bestemming voor jou! Met zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en heerlijke gastronomie, is Alicante een ideale plek om samen mooie herinneringen te maken. En om je verblijf nog specialer te maken, zijn er verschillende accommodaties die speciale arrangementen aanbieden voor huwelijksreizen en romantische uitjes.

Parador de Alicante

Een van de meest exclusieve accommodaties in Alicante is het Parador de Alicante. Dit prachtige hotel is gevestigd in een voormalig klooster en biedt een unieke en romantische sfeer. Voor huwelijksreizen biedt het Parador de Alicante speciale arrangementen aan, zoals champagne bij aankomst, een romantisch diner bij kaarslicht en een ontspannende massage voor twee. Daarnaast kun je genieten van de prachtige tuinen en het spectaculaire uitzicht over de Middellandse Zee.

Hotel Hospes Amerigo

Een andere luxe accommodatie in Alicante is Hotel Hospes Amerigo. Dit vijfsterrenhotel is gevestigd in een oud klooster en combineert moderne luxe met historische charme. Voor huwelijksreizen biedt Hotel Hospes Amerigo verschillende romantische arrangementen aan, zoals een privé-diner op het dakterras, een ontspannende spa-behandeling voor twee en een romantische boottocht bij zonsondergang. Daarnaast kun je genieten van het prachtige uitzicht over de stad en de pittoreske Santa Barbara kasteel.

Hotel Melia Alicante

Voor een perfecte strandvakantie in Alicante kun je terecht bij Hotel Melia Alicante. Dit luxe hotel ligt direct aan het Levante strand en biedt adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Voor huwelijksreizen biedt Hotel Melia Alicante speciale arrangementen aan, zoals een champagne-ontbijt op het strand, een romantische picknick in de tuin en een tandem fietstocht langs de prachtige boulevard. Daarnaast kun je genieten van de uitgebreide spa-faciliteiten en de culinaire hoogstandjes in het restaurant van het hotel.

Activiteiten voor een romantisch uitje in Alicante

Boottocht langs de kust

Een van de meest romantische activiteiten in Alicante is een boottocht langs de kust. Je kunt een privéboot huren en samen genieten van het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee. Tijdens de boottocht kun je samen ontspannen, zwemmen in afgelegen baaien en genieten van een heerlijke picknick aan boord.

Wijntour in de Valenciaanse wijngaarden

Als je van wijn houdt, is een wijntour in de Valenciaanse wijngaarden een echte aanrader. Je kunt samen verschillende lokale wijnen proeven, een rondleiding krijgen door de wijngaarden en genieten van een heerlijke lunch met bijpassende wijnen. Een romantische en culinaire ervaring om nooit te vergeten!

Romantisch diner bij zonsondergang

Een romantisch diner bij zonsondergang mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw verblijf in Alicante. Er zijn verschillende restaurants aan zee die een prachtig uitzicht bieden over de Middellandse Zee en de iconische Santa Barbara kasteel. Geniet samen van heerlijke lokale gerechten en een goed glas wijn, terwijl de zon langzaam ondergaat aan de horizon.

Conclusie

Met zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en heerlijke gastronomie, is Alicante de perfecte bestemming voor huwelijksreizen en romantische uitjes. Door te verblijven in een van de luxe accommodaties en deel te nemen aan romantische activiteiten, kun je samen onvergetelijke herinneringen maken en genieten van quality time met je geliefde. Dus pak je koffers en vertrek naar Alicante voor een romantisch avontuur!

You may also like...