Responsive Menu
Add more content here...
Eten & Drinken

Ontspannen lunchplekken voor een snelle hap in Alicante

Ontspannen lunchplekken voor een snelle hap in Alicante

Heb je honger in Alicante en ben je op zoek naar een ontspannen plek om snel iets lekkers te eten? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog deel ik mijn favoriete lunchplekken in Alicante waar je kunt genieten van heerlijk eten in een relaxte sfeer.

Pintxos bij La Tabernita

Een van mijn favoriete spots om te lunchen in Alicante is La Tabernita. Hier kun je genieten van heerlijke pintxos, kleine tapas hapjes die je zelf van de bar kunt pakken. De sfeer is gezellig en de prijzen zijn zeer betaalbaar. Een perfecte plek voor een snelle hap tijdens je dag in Alicante.

Verse broodjes bij El Pan de la Abuela

Voor de liefhebbers van verse broodjes is El Pan de la Abuela een absolute aanrader. Hier kun je kiezen uit een ruim assortiment aan belegde broodjes, allemaal bereid met verse ingrediënten en heerlijk knapperig brood. Een ideale plek om even snel iets te eten voordat je weer verder gaat met het verkennen van Alicante.

Tapas bij El Portal

Als je zin hebt in klassieke Spaanse tapas, dan moet je zeker een bezoek brengen aan El Portal. Dit gezellige restaurant biedt een uitgebreid menu met allerlei lekkernijen, van patatas bravas tot inktvisringen. De sfeer is ontspannen en het personeel is vriendelijk, waardoor je je meteen thuisvoelt.

Verschillende specialiteiten bij Tapeo de Ruzafa

Tapeo de Ruzafa is een echte hidden gem in Alicante als het gaat om lunchen. Hier kun je genieten van verschillende specialiteiten, zoals montaditos, hamburgers en salades. De gerechten zijn vers en smaakvol, en de prijzen zijn zeer redelijk. Een ideale plek voor een snelle en lekkere lunch.

Conclusie

Zoals je kunt zien, zijn er genoeg ontspannen lunchplekken in Alicante waar je kunt genieten van heerlijk eten en een relaxte sfeer. Of je nu zin hebt in pintxos, broodjes, tapas of iets anders, er is voor ieder wat wils. Dus als je in Alicante bent en trek hebt, weet je nu waar je moet zijn voor een snelle hap!

You may also like...