Responsive Menu
Add more content here...
Natuur

Playa de San Juan: langgerekt zandstrand met faciliteiten en watersportmogelijkheden

Een paradijselijk zandstrand in Alicante

Heb jij zin in een heerlijke strandvakantie aan de Middellandse Zee? Dan is Playa de San Juan, gelegen in het prachtige Alicante in Spanje, de perfecte bestemming voor jou! Dit langgerekte zandstrand is een waar paradijs voor zonaanbidders, watersportliefhebbers en gezinnen. Met zijn heldere water en zachte zand is dit strand een must-visit tijdens je vakantie in Spanje.

Faciliteiten op Playa de San Juan

Op Playa de San Juan vind je een scala aan faciliteiten die je dag op het strand nog comfortabeler maken. Zo zijn er tal van beach bars waar je kunt genieten van een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd. Daarnaast zijn er ook douches, toiletten en kleedkamers beschikbaar, zodat je na een verfrissende duik in zee weer helemaal fris en fruitig bent.

Watersportmogelijkheden

Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil je iets meer doen dan alleen zonnebaden? Dan ben je op Playa de San Juan aan het juiste adres! Hier kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals windsurfen, kajakken en paddleboarden. Neem een les bij een van de lokale verhuurbedrijven en ervaar zelf de vrijheid van het dobberen op zee.

Geniet van de sfeer en het uitzicht

Gezellige boulevard

Langs Playa de San Juan loopt een gezellige boulevard waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van het prachtige uitzicht op zee. Hier vind je ook tal van restaurants, winkels en ijssalons waar je even kunt pauzeren en kunt genieten van een hapje of drankje. Een perfecte plek om de lokale sfeer te proeven.

Zonsondergang

Vergeet vooral niet te blijven tot de zon ondergaat, want de zonsondergang op Playa de San Juan is werkelijk adembenemend. Geniet van de kleurenpracht en de rust die over het strand neerdaalt terwijl de zon langzaam onder de horizon verdwijnt. Een magisch moment om te koesteren.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Playa de San Juan is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt van het strand en er stoppen regelmatig bussen. Ook kun je er met de tram naartoe vanuit het centrum van Alicante.

Openingstijden

Playa de San Juan is het hele jaar door geopend, maar in de zomermaanden kan het erg druk worden. Wil je de drukte vermijden, kom dan vroeg in de ochtend of juist later op de dag. Zo kun je in alle rust genieten van dit prachtige strand.

Conclusie

Playa de San Juan is een heerlijk langgerekt zandstrand met volop faciliteiten en watersportmogelijkheden. Of je nu wilt relaxen in de zon of actief bezig wilt zijn op het water, hier is voor ieder wat wils. Geniet van de Spaanse zon, het heldere water en de gezellige sfeer op dit prachtige strand aan Alicante!

You may also like...