Responsive Menu
Add more content here...
Verblijf

Accommodaties met uitzicht op zee of de haven in Alicante

Genieten van een prachtig uitzicht in Alicante

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je volop kunt genieten van een adembenemend uitzicht op zee of de haven, dan is Alicante in Spanje absoluut een aanrader. Deze bruisende stad aan de Costa Blanca biedt tal van accommodaties die garant staan voor een onvergetelijk verblijf met een geweldig uitzicht. In dit artikel deel ik mijn eigen ervaringen en tips voor accommodaties met uitzicht op zee of de haven in Alicante.

Alicante: een stad met veel mogelijkheden

Alicante is een populaire vakantiebestemming aan de Middellandse Zee met een rijke geschiedenis, prachtige stranden en een levendige sfeer. De stad staat bekend om haar sfeervolle oude centrum, waar je kunt genieten van tapas in gezellige barretjes en eeuwenoude architectuur kunt bewonderen. Daarnaast biedt Alicante volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers, met name in de jachthaven waar luxe jachten en zeilboten te bewonderen zijn.

Accommodaties met een spectaculair uitzicht

Als je op zoek bent naar een accommodatie met een spectaculair uitzicht op zee of de haven, dan ben je in Alicante aan het juiste adres. Er zijn diverse hotels en appartementen te vinden die op een toplocatie liggen en waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht. Vaak hebben deze accommodaties ook een terras of balkon waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving.

Hotels met uitzicht op zee

Er zijn verschillende hotels in Alicante die direct aan het strand liggen en een adembenemend uitzicht op zee bieden. Hier kun je wakker worden met het geluid van de golven en genieten van een ontbijt met uitzicht op de Middellandse Zee. Een aanrader is het Hotel Sercotel Spa Porta Maris, een luxe hotel met een prachtig terras waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht.

Appartementen met uitzicht op de haven

Als je liever een accommodatie met uitzicht op de haven wilt, dan zijn er ook diverse appartementen te huur in het centrum van Alicante. Deze bieden vaak een uniek uitzicht op de jachthaven en de levendige activiteiten die daar plaatsvinden. Een aanrader is het Apartamento Postiguet, een modern appartement met een panoramisch uitzicht op de haven en de zee.

Genieten van de omgeving

Naast het genieten van het prachtige uitzicht vanuit je accommodatie, is er in Alicante nog veel meer te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan het kasteel Santa Barbara, gelegen op een heuvel met een geweldig uitzicht over de stad. Ook de boulevard Explanada de España is een aanrader, waar je kunt wandelen langs palmbomen en kleurrijke mozaïeken.

Conclusie

Verblijven in een accommodatie met uitzicht op zee of de haven in Alicante is een unieke ervaring die je vakantie onvergetelijk maakt. Geniet van de prachtige omgeving, de zonovergoten stranden en de levendige sfeer van deze bruisende stad. Alicante heeft voor ieder wat wils en biedt volop mogelijkheden voor een geslaagde vakantie aan de Spaanse kust.

Veel plezier in Alicante!

You may also like...