Responsive Menu
Add more content here...
Bezienswaardigheden

Puerto Deportivo de Alicante: jachthaven met restaurants en winkels

Ontdek Puerto Deportivo de Alicante: dé jachthaven met restaurants en winkels

Als je op zoek bent naar een bruisende plek in Alicante waar je kunt genieten van heerlijk eten, gezellige winkels en een prachtig uitzicht op de jachthaven, dan moet je absoluut een bezoek brengen aan Puerto Deportivo de Alicante. Deze levendige locatie is de perfecte plek om een dag door te brengen, of het nu is met vrienden, familie of gewoon lekker in je eentje. Ik heb onlangs deze jachthaven bezocht en deel graag mijn ervaring met jou!

De jachthaven

Als je aankomt bij Puerto Deportivo de Alicante, word je meteen betoverd door de prachtige boten die aangemeerd liggen in de jachthaven. Van luxe jachten tot kleine zeilbootjes, er is van alles te zien. Het is heerlijk om langs het water te wandelen en te genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee.

Restaurants

Een van de hoogtepunten van Puerto Deportivo de Alicante zijn de talloze restaurants waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Of je nu zin hebt in verse vis, tapas of een lekker bord paella, je vindt het hier allemaal. Zelf heb ik genoten van een heerlijke lunch met uitzicht op de jachthaven, en het was echt een onvergetelijke ervaring.

Winkels

Naast de restaurants zijn er ook verschillende winkels te vinden in de jachthaven van Alicante. Van boetiekjes tot souvenirwinkels, er is voor ieder wat wils. Ik heb zelf wat leuke souvenirs gekocht om mee naar huis te nemen, zodat ik altijd een herinnering aan deze bijzondere plek heb.

Activiteiten

Naast eten en winkelen, zijn er ook diverse activiteiten te doen in en rond Puerto Deportivo de Alicante. Zo kun je een boottocht maken langs de kust, een duikles nemen of zelfs een zeilboot huren voor een dagje op zee. Er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Evenementen

Regelmatig worden er ook evenementen georganiseerd in de jachthaven van Alicante. Van live muziek optredens tot markten en food festivals, er is altijd iets leuks te doen. Ik raad je aan om van tevoren te checken welke evenementen er gepland staan tijdens jouw bezoek, zodat je niets mist!

Adres en openingstijden

Wil je Puerto Deportivo de Alicante zelf bezoeken? Je vindt de jachthaven aan de Explanada de España, s/n, 03002 Alicante, Spanje. De openingstijden kunnen per seizoen verschillen, dus het is verstandig om van tevoren te checken wanneer de jachthaven geopend is.

Geniet van Puerto Deportivo de Alicante

Of je nu een liefhebber bent van lekker eten, winkelen of gewoon genieten van een prachtig uitzicht, Puerto Deportivo de Alicante heeft voor ieder wat wils. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de ontspannen sfeer van de jachthaven. Ik kan het je van harte aanraden om een bezoek te brengen en zelf te ervaren wat deze bijzondere plek te bieden heeft!

Veel plezier en geniet van je tijd in Puerto Deportivo de Alicante!

You may also like...