Responsive Menu
Add more content here...
Musea

Museo de la Ciudad de Alicante (MUSA): stads- en geschiedenismuseum

Een stukje geschiedenis

Museo de la Ciudad de Alicante (MUSA) is het stads- en geschiedenismuseum van Alicante, gelegen in het prachtige Spanje. Het museum is gehuisvest in een historisch gebouw en neemt bezoekers mee op een reis door de rijke geschiedenis en cultuur van de stad.

Ontdek de collectie

Bij MUSA kun je een indrukwekkende collectie bewonderen, met artefacten die dateren uit verschillende tijdperken. Van Romeinse overblijfselen tot Moorse kunstwerken en moderne creaties, er is voor ieder wat wils.

Interactieve tentoonstellingen

Wat MUSA zo bijzonder maakt, zijn de interactieve tentoonstellingen. Hier kun je niet alleen kijken, maar ook beleven. Stap bijvoorbeeld in een nagebouwde Romeinse villa of leer traditionele Spaanse dansen.

Plan je bezoek

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 14:00

Toegangsprijzen

Categorie Prijs
Volwassenen €5
Kinderen onder de 12 jaar Gratis

Conclusie

Een bezoek aan Museo de la Ciudad de Alicante (MUSA) is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en cultuur van Alicante. Met een diverse collectie en interactieve tentoonstellingen is er genoeg te zien en te beleven. Dus waar wacht je nog op? Plan snel je bezoek en dompel je onder in de fascinerende wereld van Alicante!

You may also like...