Responsive Menu
Add more content here...
Activiteiten

Watersporten en strandactiviteiten in Alicante

Watersporten en strandactiviteiten in Alicante

Als je van zon, zee en strand houdt, dan is Alicante de place to be! Deze bruisende stad aan de costa blanca heeft niet alleen prachtige stranden, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Van surfen tot zeilen en van kajakken tot jetskiën, Alicante heeft voor ieder wat wils. In dit artikel vertel ik je alles over de watersporten en strandactiviteiten die je in Alicante kunt beleven!

Surfen

Ben je een adrenalinejunkie en hou je van grote golven? Dan is surfen in Alicante echt iets voor jou! De beste plek om te surfen is Playa de San Juan, waar je hoge golven vindt die perfect zijn om op te surfen. Er zijn ook surfscholen waar je lessen kunt nemen als je nog een beginner bent. Het gevoel van op je board over de golven te glijden is echt onbeschrijfelijk!

Surfscholen in Alicante:

  • Surf School Alicante – Biedt lessen voor zowel beginners als gevorderden.
  • Alicante Surf School – Gespecialiseerd in het geven van surflessen aan kinderen.

Zeilen

Als je liever wat meer relaxt bezig bent op het water, dan is zeilen een geweldige optie. In de haven van Alicante kun je een zeilboot huren en zelf het roer in handen nemen. Geniet van de prachtige kustlijn en het schitterende uitzicht op de stad vanaf het water. Er zijn ook georganiseerde zeiltochten waarbij je onder begeleiding van een ervaren schipper de zee op gaat.

Zeilverhuur in Alicante:

Bedrijf Website Telefoonnummer
Alicante Yacht Charter www.alicanteyachtcharter.com 123-456789
Sail and Fun www.sailandfun.com 987-654321

Kajakken

Voor degenen die liever rustig peddelen op het water, is kajakken een leuke activiteit. In Alicante zijn er verschillende verhuurbedrijven waar je een kajak kunt huren en de kustlijn kunt verkennen vanaf het water. Vaar langs de kliffen en grotten en geniet van de prachtige natuur om je heen. Een perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad!

Kajakverhuur in Alicante:

  • Kayak Centre Alicante – Biedt kajakverhuur en georganiseerde tochten.
  • Alicante Kayak Adventures – Gespecialiseerd in avontuurlijke kajaktochten langs de kust.

Met zoveel watersporten en strandactiviteiten in Alicante is er altijd wel iets te beleven voor de avontuurlijke vakantieganger. Of je nu houdt van adrenaline, rust of gewoon lekker genieten van de zon, Alicante heeft het allemaal!

Leef het leven aan zee in Alicante!

Dus waar wacht je nog op? Pak je zwembroek en zonnebrandcrème en ga op avontuur in Alicante. Of je nu wilt surfen op hoge golven, zeilen langs de kustlijn of kajakken in de baaien, Alicante heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie aan zee. ¡Vamos a la playa!

You may also like...